Стопкадър Нова ТвТо не може да се измери с човешката

...
Стопкадър Нова ТвТо не може да се измери с човешката
Коментари Харесай

Вуйчото на Севда: Как едно паве струва 200 000 лева, а един човешки живот не е оценен на толкова

Стопкадър Нова Тв

То не може да се мери с човешката душeвност изпитаното възприятие на раздялата с едно дете. Всеки мисли, че ние се борим за парите, само че ние не се борим за парите. Но щом е станало това нещо, считам, че всеки човек като сгреши, примерно и нарушител да бъде, като сгреши, го вкарвате в пандиза, и също по този начин считам, че щом някой е сбъркал, би трябвало да си заплати. Мога да дам образец, като гледах по новините как някакъв служащ е счупил някакво паве от жълтите палета. Това е историческа полезност, само че от общината, както виждам, желаят да глобят с 200 000 лв. тая компания. Не мога да схвана по какъв начин едно паве коства 200 000 лв., а един човешки живот не може да бъде оценен на толкоз.

Така по Нова Тв вуйчото на Севда Михайлова, една от майките на двете разменени бебета в Шейново, разяснява какво обезщетение очаква да получат.

Взехме вярното решение, тъй като колкото са по-малки бебетата, толкоз по-добре е и за майките, и за самите бебета, с цел да могат да пораснат при биологичните си майки. По-добре е като са дребни, защото не те няма да помнят нищо от това. Колкото повече продължава, в случай че бяхме оставили за по-нататъка да ги заменяем и бебетата щяха да станат на година, може би две, и тогава щеше да не бъде доста по-трудно. Ттова ще остане една контузия за нас, в смисъл, че ние сме огромни хора и разсъждаваме, и виждаме нещата по какъв начин седят. Това не е елементарно, човек да се раздели от едно дете, което го е гледал четири месеца, добави вуйчото на Севда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР