Стопкадър Нова ТвСиноптичката Никол Станкулова обяви, че температурите остават високи

...
Стопкадър Нова ТвСиноптичката Никол Станкулова обяви, че температурите остават високи
Коментари Харесай

Синоптичката Никол бие тревога. Голяма опасност дебне хората на морето

Стопкадър Нова Тв

Синоптичката Никол Станкулова разгласи, че температурите остават високи за сезона.

Тя обаче предизвести всички, които са на морето, да бъдат деликатни, защото на следващия ден ще има мъртво неспокойствие.

Температурите не престават да се покачват и оптималните на следващия ден ще доближават от 31 до 35-36 градуса. Днес по Черноморието морето беше много бурно, с талази на моменти до 2 метра. От на следващия ден чакаме последователно да се успокоява, само че се усилва риска от пораждане на мъртво неспокойствие, тъй че бъдете извънредно деликатни, съобщи по Нова Тв Никол.

Утре температурите там няма да надвишават 30-те градуса, а морската вода ще бъде към 24. Слънцето постоянно ще се демонстрира, само че вятърът към момента ще бъде сдържан и мощен от североизток. Планините ще оферират прелестни условия за разходки и туризъм. Утре там ще бъде слънчево и умерено, с сдържан и ветровит източен вятър. Температурата на 1200 метра ще доближава към 26- 27 градуса, добави Никол.

През почивните дни времето ще остане без естествена смяна. Максималните температури в най-топлите региони ще доближават 36- 37 градуса. В понеделник и вторник атмосферата за малко ще стане нестабилна, времето ще се заоблачава и на обособени места чакаме слаби валежи от дъжд, сподели още Никол Станкулова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР