Стопкадър Нова ТвПолицаят от Свиленград Даниел Георгиев е отказал 15

...
Стопкадър Нова ТвПолицаят от Свиленград Даниел Георгиев е отказал 15
Коментари Харесай

Полицай отказа 15 подкупа от шофьори нарушители

Стопкадър Нова Тв

Полицаят от Свиленград Даниел Георгиев е отказал 15 подкупа от водачи, които са направили нарушавания на пътя. Няколко от подкупите са единствено през тази година, а в последния преди дни Георгиев е отказал да вземе 250 евро.

На 4 ноември 2022 година в 9 часа получихме сигнал, че товарен автомобил прави рискови маневри по автомагистрала „ Марица “ в посока „ Капитан Андреево “. Сигналът е подаден от различен лидер, който се е движил в същата посока. Около 9,30 часа стопирах товарен автомобил „ Мерцедес “ с унгарска регистрация и при осъществената инспекция открих, че се ръководи от турски жител на 50-годишна възраст. Тествах го с дрегер и регистрира 1,82 промила в издишания въздух. След което, с цел да избегне глобата, той изкара някакви банкоти и ми ги постави в десния джоб на служебната жилетка, с цел да осуети инспекцията, съобщи за Нова Тв Даниел Георгиев.

Не съм се изправял през някакъв избор, защото считам, че достойните чиновници в Министерство на вътрешните работи не би трябвало да вземат такива пари. Тези пари не биха трансформирали моя живот, единствено биха ме унижили и опетнили унформата. В моите случаи повече непознати жители са ми предложили подкупи, само че има и един, два случая с българи. По този метод те желаят да избегнат нарушавания и нормално това са пияни водачи, използвали опиати или неправоспособни водачи. Парите ги оставят в документи или в служебния автомобил на седалката, добави униформеният чиновник на реда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР