Стопкадър Нова твНСО наказа двама свои служители за изпреварването в

...
Стопкадър Нова твНСО наказа двама свои служители за изпреварването в
Коментари Харесай

Представител на НСО е понижен, а друг е смъмрен за избутването на коли в Кресненското дефиле

Стопкадър Нова тв

НСО наказа двама свои чиновници за изпреварването в Кресненското дефиле. Шофьорът на НСО, който бе сниман да избутва коли от пътя в Кресненското дефиле, е бил намален в звание. Това се показва в отговор на Националната работа защита, изпратен до Нова тв.

В него написа още, че осъществената инспекция по случая е завършена в период и, че " лидерът на автомобила е с дисциплинарно наказване " намаление в звание ", по Закона за НСО: за държание, несъвместимо с разпоредбите на публичния морал, и осъществяване на дейности, уронващи престижа на службата. С дисциплинарно наказване " мъмрене " е глобен чиновник на управителна служба - директният началник на водача, за неупражнен надзор ", показват още от службата.

Преди няколко месеца, поради многото произшествия в региона на Кресненското дефиле, управляващите сложиха колчета, които да разделят платната. Дни по-късно се появи запис, на който се вижда по какъв начин кола избутва други в региона.

Вече два месеца в най-смъртоносната права у нас - Кресненското дефиле, няма освен починали на пътя, само че няма и нито една злополука, предава Нова тв. 

Първоначално НСО отхвърли, че нейна кола е избутвала коли, изпреварвайки ги рисково в Кресненското дефиле, На идващият ден обаче, Националната работа за защита призна, че автомобилът, за който възмутена гражданка сезира Нова тв, е неин. Шофьорът на въпросната кола е чиновник на НСО, а в автомобила е имало охранеямо лице. " Стана ясно след инспекция, която направихме взаимно с сътрудниците от Министерство на вътрешните работи ", споделиха за " Сега " от НСО тогава, като прецизираха, че нито службата, нито Министерство на вътрешните работи е било сезирано по случая от индивида, пратил фрагментите в малкия екран.

Очевидката споделя, че водачът се е движил с пусната звукова и светлинна сигнализация. По разпореждане на тогавашния министър на районното развиване Гроздан Караджов в Кресненското дефиле преди 2 месеца бяха инсталирани колчета, с цел да спрат рисковите маневри. Беше въведено и ограничаване на скоростта от 50 км/ч. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР