Стопкадър Нова нюзКорнелия Нинова и Костадин Костадинов атакуваха остро военния

...
Стопкадър Нова нюзКорнелия Нинова и Костадин Костадинов атакуваха остро военния
Коментари Харесай

Огромен скандал с Нинова, Костадинов и Тагарев се разрази в парламента

Стопкадър Нова нюз

Корнелия Нинова и Костадин Костадинов нападнаха остро военния министър Тодор Тагарев след негово изказване за това какво прави държавното управление за защитата на страната и за това дали жена му има присъединяване във компания за военни доставки и дали по този метод се основава спор на ползи.

Нинова даже посочи, че тя персонално е била причина Тагарев да не бъде министър в държавното управление на Кирил Петков.

Тагарев е безусловно несъответствуващ за боен министър поради предходни участия в ръководство на друга страна, а и през днешния ден с признанието намерено за спор на ползи във компания, която прави военни доставки посредством брачната половинка му. Това са все нови и нови доказателства, по тази причина през днешния ден уважаеми ГЕРБ, би трябвало да натиснете копчето за избор на съмнение и рухване на този кабинет, сподели от парламентарната естрада Нинова.

Последва имитация на водача на „ Възраждане “.

Не тъжно, че Тагарев лъже от трибуните. Тъжно са парите, които дава на курсантите в Националния боен университет. Тагарев, на вас приказвам, не се правете на прелестно заплеснат. 12 лв. дневно давате на курсантите, тъй като няма стол в Националния боен университет, стартира Костадинов.

Не ви ли е позор, защото курсантите, както знаете, са на специфичен режим. Те няма по какъв начин да отидат, да излязат от университета и да си купят с тези крупни 12 лв. дневно големи хранителни ресурси. Не могат да отидат да ядат примерно в ресторант, като вас. Сутрин,  вечер, 12 лв. дневно им давате, 12 лв. дневно, с цел да си купуват кифли от лавката. Не Ви ли е позор и на фона това нещо, вие твърдите, че поради мен имало некомплектованост в армията. Не, некомплектованост има поради вашето неспособно ръководство, поради вас персонално има некомплектованост, добави той.

Защото знаете, по какъв начин ви назовават в армията. Тагаренко ви назовават, целият български народ по този начин ви назовава, което е показателно за това, в действителност на кого вие служите. Вие не служите на България, вие сте украински държавен чиновник, някогашен и може би сегашен. С вас би трябвало да се занимават специфичните служби, тъй като вие с вашите дейности осъществявате предателска национална политика, и всичко, което казахте във вашата лъжлива тирада, е неистина от началото до края, сподели още Костадин Костадинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР