Стопкадър Диема СпортМоряците направиха равен пред своята публика и остават

...
Стопкадър Диема СпортМоряците направиха равен пред своята публика и остават
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Точката не ни устройва

Стопкадър Диема Спорт

" Моряците " направиха еднакъв пред своята аудитория и остават на пето място в класирането.

Треньорът на Черно море – Илиан Илиев, приказва след равенството 1:1 против ЦСКА 1948. Илиев регистрира, че тимът му не се е справил добре през първото полувреме, само че варненци са коригирали нещата през втората част и по този начин са стигнали до точката.

„ Не ни устройва като резултат, само че заслужавахме точката с оглед второто полувреме. През първата част отсъстваха огромна част от хората и направихме малко в офанзива. После мачът потегли в едно русло, повече бавене, влизане на лекари. ЦСКА равния ги устройваше и това си е тяхно право. Мисля, че с едно полувреме, в което показахме, че желаеме да победим, в случай че бяхме посочили и това през първото, щяхме да спечелим “, стартира Илиев пред Диема Спорт.

„ Пак сме пети. С една победа може да променим класирането, само че не вършим сметки. Необяснимо държание от нас в огромна част, видяхме ги и тях кои хора са им на пейката. Ние стояхме надалеч от хората, оставяхме ги да си я подават и по този начин щеше да ни е мъчно, в случай че бяхме траяли. Поощрение за хъса, с който влязохме второто полувреме. Игрово можеше още да рискуваме. Малко беше игровото време второто полувреме “, продължи той, написа gong.bg.

„ Сега имаме малко повече време за отмора и няма да имаме проблеми. При нас проблемите са пътуванията, а не мачовете. Срещу Левски ни чака тежък мач като посетител, а и за тях ще е съдбоносен. Настройваме се към този момент за мача в София “, приключи Илиан Илиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР