Стопкадър btvВсеки момент държавният глава ще направи това, което българите

...
Стопкадър btvВсеки момент държавният глава ще направи това, което българите
Коментари Харесай

Очаква се Румен Радев да обяви на кого връчва третия мандат за кабинет

Стопкадър btv

Всеки миг президентът ще направи това, което българите чакат с голям интерес.

Очаква се президентът Румен Радев да разгласи на коя парламентарно показана мощ ще връчи третия мандат в опит за сформиране на постоянно държавно управление. Още рано сутринта в Народното заседание се заприказва, че през днешния ден е денят, в който ще стане ясно името на третия мандатоносител.

Това е последният мандат за сформиране на постоянно държавно управление, който президентът може да даде на една от парламентарно показаните политически партии. Могат да го получат 5 партии – Движение за права и свободи, „ Възраждане “, Българска социалистическа партия, „ Демократична България “ (ДБ) или „ Български напредък “. През последните дни се оформиха два възможни фаворита – Българска социалистическа партия и Демократична България. 

Днес упованието в коридорите на Народното събрания клонят към Българска социалистическа партия, само че изясненост продължава да няма. Няма и писмо от Президентството. Очакванията са до края на деня да има изясненост по въпроса, а точно на коя партия Румен Радев ще връчи третия мандат в понеделник – 16 януари
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР