Стопкадър България Он ЕърМая Манолова се подигра на ГЕРБ.Снощи бяхме

...
Стопкадър България Он ЕърМая Манолова се подигра на ГЕРБ.Снощи бяхме
Коментари Харесай

Мая Манолова: ГЕРБ набързо ступа по-слабия партньор

Стопкадър " България Он Еър "

Мая Манолова се подигра на ГЕРБ.

Снощи бяхме очевидци на специфична военна интервенция, която ГЕРБ спретна на ПП-ДБ и защото за вторите 60 позиции в регулаторите са по-важни от 600 000 гласоподаватели, те се поддадоха на рекета. А може би и седенето в скута да им е харесало, както да им се е усладило мазното турско кафе, само че в последна сметка видяхме ГЕРБ в ролята на домашния принудител на българското общество, който небрежно ступа по-слабия сътрудник - ПП-ДБ. Накрая се появи служителят на реда от РПУ-то в лицето на Движение за права и свободи, каза им: " Момчета, имате прелестно семейство, продължавайте сглобката ". Нямаме никакви аргументи да считаме, че пазарлъкът за постове и пари няма да завърши сполучливо. Това каза лидерът на " Изправи се.БГ " Мая Манолова в студиото на предаването " Денят ON AIR ".

Тя е на мнение, че на последващи избори ПП-ДБ няма да съществува.

" Няма да ги има на политическата карта, само че пък техните представители - толкоз значими в регулаторите, ще продължат да упражняват своите пълномощия. Осигуряват им живот след гибелта, защото политическото привършване на ПП-ДБ, за жалост, е идно, поради тежката морална злополука, в която изпаднаха техните управления ", добави Манолова в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ и ПП-ДБ, и ГЕРБ са излъгали гласоподавателите си.

" Докато никой не е сюрпризиран, че Борисов за следващ път си е сменил мнението, или пък, че е излъгал своите хора, то ПП-ДБ катастрофираха тежко. Всичките им приказки, надути изречения за това по какъв начин ще обезпечат почтени и честни хора, каквито е нямало в регулаторите, се оказват един балон. В последна сметка става дума за разпределение на едни пари и едни министерства. Борисов е изискал Министерството на нововъведенията и растежа, тъй като там минават 7-те милиарда евро по проекта за ПВУ ", акцентира водачът на " Изправи се.БГ ".

Манолова уточни, че част от регулаторите ръководят парите на бизнеса.

" Всичките им приказки за правосъдна промяна в последна сметка се опираха до това да има самостоятелна правосъдна власт, отчетна прокуратура, партийните централи да не се месят и да не дефинират главата на прокуратурата. Оказа се, че това е прахуляк в очите на хората. ПП-ДБ предадоха и продадоха хората от митингите - тези, които не желаеха повече Борисов и Движение за права и свободи, желаеха правосъдна промяна ", безапелационна е тя.

Манолова разкри, че от " Изправи се.БГ " са възразили против това семействата да бъдат на свободния пазар  на ток от 2026 година: " Освен че ще се увеличи цената на тока за потребителите, се основават големи благоприятни условия ЕРП-тата да получават милиони средства от държавната хазна поради симулативни покупко-продажби ".

А за евроизборите работят за листа " със мощни персони ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР