Стопанин на котка твърди, че домашният му любимец има мистични

...
Стопанин на котка твърди, че домашният му любимец има мистични
Коментари Харесай

Георги продава котката си за 250 000 паунда, защото...

Стопанин на котка твърди, че домашният му любим има мистични сили, по тази причина той продава писаната за 250 000 английски лири (над половин милион лева), откакто тя му се появила насън и му споделила да я продаде, написа "Дейли Стар ".

Георги споделя, че за двете години, откогато той намерил котето, то съумяло да трансформира живота му, като му дава препоръки в съня му.
Георги се срещнал с котката, когато посетил локален врач в село Чудиново в Русия.


Мистикът, с който стопанинът на котката се срещнал на гроба на именит врач, персонално му предал котката.

"Тогава не имах вяра във висшите сили, само че нещо ме накара да отида там. След като помолих за помощ, аз си потеглих от гробището, а пухкавото създание потегли след мен ", споделя той.

"Осъзнах, че това е знак свише и аз не сгреших. Оттогава живота ми се промени към по-добро. Когато се колебая в нещо, сънувам, като в съня котката ми изяснява всичко и ми споделя какво да върша ", разкрива още стопанинът.


"Преди два дни котката ми сподели в съня ми, че би трябвало да бъде продадена а парите би трябвало да бъдат употребявани за положителни дела ", прибавя Георги.

По думите му, "в момента някой има огромна потребност от мистичната котка ". "Цената е просто за привличане на внимание ", прибавя той.
Георги освен това упорства, че котката е изцяло здрава и имунизирана.

Въпреки това, че котката постоянно се появява в сънищата му, тя към момента не ми е разкрила същинското си име.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР