Стопани откраднаха домашния си любимец, без да платят задължението от

...
Стопани откраднаха домашния си любимец, без да платят задължението от
Коментари Харесай

Стопани откраднаха кучето си от ветеринарна клиника, за да не платят 4200 лв. за лечението му

Стопани откраднаха домашния си любим, без да платят задължението от към 4200 лв. за неговото лекуване. Това се е случило към 18 ч. нощес. Цялата обстановка е снимана от камерите за видео наблюдаване. Първоначално, клиентите идват и стартират да се радват на домашния си любим. След минута, те най-неочаквано си потеглят с кучето на ръце, без въобще да платят разноските за лекуване.

Освен това, на излизане съумяват да затворят вратата на клиниката по този начин, че да не може да бъдат догонени от чиновниците.
Пожар изпепели ветернирна клиника
Ветеринарна клиника пламтя тази нощ в столицата. Тя се намира до автогара " Запад " в ж.к. " Овча купел " и покрай бул. " Цар Борис III " и е...

Ето какво споделя доктор Димитър Яневски, който е ръководител на Софийската гилдия на ветеринарите.

Тази нощ с Време за губене се свърза един от консултантите на киноложката ни графа, доктор Димитър Яновски. Предостави ни видеозаписи от камерите във ветеринарната клиника. На тях се вижда по какъв начин “ признателни ” притежатели на оздравял пациент си взимат кучето и бягат, без да заплатят насъбраната четирицифрена сметка. Бягството и кражбата са явно планувани и готови, защото даже има съучастник, който държи вратата, с цел да могат безпретствено да избягат.



Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР