Стоп Кадър CBS , Oprah With Meghan And Harry First

...
Стоп Кадър CBS , Oprah With Meghan And Harry First
Коментари Харесай

Хари е разговарял с брат си и баща си след интервюто с Опра

Стоп Кадър CBS, Oprah With Meghan And Harry First Look | " Almost Unsurvivable "

" Петел " продължава да следи какво се случва след скандалното интервю на принц Хари и Меган Маркъл.  Хари е разговарял с по-големия си брат принц Уилям за първи път след изявлението, което двамата със брачната половинка му Меган дадоха за американската тв водеща Опра Уинфри. Разговорът " не бил работлив ", заяви Ройтерс, като цитира близка на двойката.

В изявлението Меган сподели, че член на кралското семейство питал какъв брой тъмна може да е кожата на сина им Арчи. Принц Хари пък сподели, че татко му, престолонаследникът принц Чарлз - го разочаровал и че се чувствал като в капан.

Миналия четвъртък принц Уилям сподели обществено, че към момента не е разговарял с брат си, само че има намерение да го стори и увери публицистите, че кралското семейство не е расистко.
Гейл Кинг, която е водеща на предаването " Тази заран " на Си Би Ес, сподели, че е разговаряла през уикенда с Хари и Меган и че диалогът сред двамата братя се е състоял.

" Да, правилно е, Хари е приказвал с брат си и с татко си също, и това, което ми споделиха, е, че тези диалози не са били продуктивни, само че се радват, че най-малко са почнали да беседват ", сподели тя.

От офиса на принц Уилям в двореца Кенсингтън не разясниха изявлението на Кинг, написа Българска телеграфна агенция. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР