Столицата на виното Берстовица вече си има свое лого. Изработването

...
Столицата на виното Берстовица вече си има свое лого. Изработването
Коментари Харесай

Брестовица със собствено лого като столица на виното

Столицата на виното Берстовица към този момент си има свое лого. Изработването му е част от концепцията на локалното кметство за представяне на селото като разрастваща се и набираща известност дестинация за винен туризъм. Целта за основаването му е да се построи една нова модернистична образна еднаквост.

След патентоването на марката в Патентното ведомство на Република България това е идната ни стъпка селото да се утвърди като привлекателно място за посещаване от туристи и фенове на хубавото вино и красивата природа, изясняват от кметството.

Проектът за изработването на графичния знак стартира през миналата година, като в продължение на месеци всеки подробност и цвят беше деликатно подбиран. За основаването заложихме на млад дизайнер с модернистично виждане. Благодарим на Жени Михайлова Jenny Shoots, че одобри идеята ни драговолно и сътвори този страховит дизайн.

Традицията в развъждането на лозя и винопроизводството са неделима част от бита на брестовичанина, която се предава от генерации. Разположението в подножието на Родопите и плодородните и качествени почви в землището ни са предпоставката за производството на едни от най-хубавите виновност, които си заслужават да бъдат опитани, изясняват в селото.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР