Столичният общински съвет събра кворум и започна заседанието си, на

...
Столичният общински съвет събра кворум и започна заседанието си, на
Коментари Харесай

Егото остава на втори план: СОС с опити да избере председател

Столичният общински съвет събра кворум и стартира съвещанието си, на което би трябвало да бъде определен ръководител, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Деян Николов от „ Възраждане “ прочете декларация от името на групата, която засегна демонтажа на Паметника на руската войска.

„ Какво изградихте, господин кмете, че да разрушавате “, попита общинският консултант и настоя за осъществяване на референдум за бъдещето на ПСА.

От своя страна Борис Бонев от ПП-ДБ и „ Спаси София “ съобщи, че в София през днешния ден се написа история, само че тя не е добра.

" Това, което жителите няма да видят, в случай че няма определен ръководител на СОС и не стартира работата на този орган, няма да видят канализации, няма да видят усъвършенствания ", сподели Бонев и напомни, че има доста пари, които ще бъдат изгубени, в случай че се продължи с изпадането в следизборната депресията.

" Егото остава на втори проект, а отговорността е водеща ", сподели още Бонев и добави, че не той е спънка СОС да проработи.

„ Предлагаме госпожа Грети Стефанова за ръководител, тъй като е справедлив и заслужен претендент “, сподели още Борис Бонев.Той напомни, че тя е най-възрастният общински консултант и предложи да се следва логиката от национално равнище, когато за ръководител на Народното събрание беше препоръчан Вежди Рашидов.

С мегафон до банката, Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация не се съгласи с Борис Бонев, че Грети Стефанова е подготвена да бъде ръководител в локалния парламент.

Вие на пет ракии ли я оферирате нея “, попита Контрера, цитирайки думи на самата Стефанова от близкото минало. Според него от септември до момента, откогато ѝ се постанова да види съвещанията на СОС, тя наруша правилника на съвета.

Прошко Прошков от ГЕРБ-СДС репликира, че формулата, която е употребена в Народното събрание няма по какъв начин да се случи в локалния парламент.

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР