Столичният гранд Левски проявява сериозен интерес към младия защитник на

...
Столичният гранд Левски проявява сериозен интерес към младия защитник на
Коментари Харесай

Левски проявява сериозен интерес към Станислав Работов

Столичният гранд Левски демонстрира сериозен интерес към младия бранител на Ботев (Пловдив) Станислав Работов. От този сезон централният защитник е част от мъжкия отбор на жълто-черните и към този момент има зад тила си 4 мача - всички като титуляр, като е останал цялостен мач на терена.
 Ботев (Пловдив) се насочи към футболисти на Левски и Лудогорец
Ботев (Пловдив) се насочи към футболисти на Левски и Лудогорец

" Жълто-черните " желаят Серкан Юсеин и Томислав Папазов

17-годишният Работов дебютира за " Канарчетата " на 3 декември 2019 година при гостуването на Славия за Купата на България, което бе извоювано с 2:1. 12 дни по-късно записа и първия си мач в елита при 2:0 над Витоша (Бистрица). Ферарио Спасов продължи да му гласоподава доверие и напролет. На 4 март 2020-а младокът игра 120 минути в четвъртфинала против Ботев (Гълъбово), а на 8 март бе на терена в " Овча Купел ", където пловдивчани отстъпиха с 1:2 от Славия. Интересното е, че Станислав към момента не е играл в домакинска среща.

Работов е в полезрението и на други родни отбори, бил е гледан и от задгранични скаути.

Спортният шеф на Левски Ивайло Петков към този момент няколко пъти загатна, че клубът има набелязани играчи за привличане и няколко разновидността, по които се работи. Проблемът е, че на " Герена " не знаят с какви средства ще разполагат за идващия сезон. В момента финансовото положение на " сините " е много разтърсено. Футболистите имат да получават още част от януарските си заплати. А към този момент на хоризонта не се задава мощен общоприет спонсор. Затова и се обрисува разлъка с много от задграничните играчи и " съществено залагане на българското " от новата акция.

Под управлението на Ферарио Спасов Ботев съществено погледна към гениите си от школата и много младоци към този момент са постоянна част от първия отбор, като оставят отлични усещания с играта си. Сред тях е и Димитър Тонев, който пък е мечтан от ЦСКА. След края на акцията " алените " ще опитат да го вземат на " Армията ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР