Столичният бизнесмен Венцислав М. е 45-годишният мъж, чието тяло бе

...
Столичният бизнесмен Венцислав М. е 45-годишният мъж, чието тяло бе
Коментари Харесай

Вижте кой е убитият бизнесмен край Нареченски бани!

Столичният предприемач Венцислав М. е 45-годишният мъж, чието тяло бе намерено в микроязовир край Нареченски бани, оповестява "Блиц ".

Той е бил прочут с прякора Гунето.

По последни данни мъжът е бил премахнат преди няколко дни, само че униформените са извадили тялото от водите едвам нощес.

Днес се чака прокуратурата да излезе с разкрития за убийството.

Припомняме, че за ликвидиране на Венцислав са задържани неговите съдружници и съдържатели на заведения в Нареченски бани - тотомилионерът от зората на демокрацията Севдалин Б. и синът му Младен Б. 45-годишният Севдалин Тотото държи две заведения в Наречен и района, които са били подпалвани неведнъж заради отколешни разногласия за пари.

Основната версия и най-вероятен претекст за убийството е, че мъжете са дължали крупна сума пари на Венцислав.

По обучение убитият Венцислав е психолог, има магистърска степен във Великотърновски университет, ученик е и на Югозападния университет в Благоевград. Мъжът е управлявал компания "Венмар 2017 " ООД в съдружничество със арестуваните, както и още две компании еднолично - "Вендес " ЕООД и "Бастър Бестър " ЕООД.

През първата компания се е управлявало крайпътното заведение, ситуирано наоколо Нареченски бани в посока Пампорово. Тав най-вероятно се е развила смъртоносната кавга сред мъжете.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР