Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) ще предприеме мерки за

...
Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) ще предприеме мерки за
Коментари Харесай

Полицията обяви какви мерки ще вземе за вечното дерби

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) ще предприеме ограничения за защита на публичния ред и организация на придвижването в столицата по отношение на идното постоянно дерби, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Двубоят сред ЦСКА и " Левски " ще се състои в понеделник, 17 април, с начален час 17,30, на Националния стадион „ Васил Левски " в София.

Преди, по време и след спортната демонстрация полицейските чиновници ще наблюдават за публичния ред и за недопускане на закононарушения на територията на града.

Предприети са ограничения за недопускане на гости, които имат възбрана за посещаване на спортни събития. На построени контролно-пропускателни пунктове в региона на стадиона ще се прави щателна инспекция на всички гости на футболния мач. Малолетни ще влизат на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет. Феновете на ЦСКА ще бъдат допускани на отворените входове на браншове " А " и " Г ", а почитателите на " Левски " – на браншове " Б " и " В ".

Униформените чиновници ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости, измежду които огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително парфюми, и чадъри. За отбягване на скупчване, феновете могат да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона, което ще стане в 15:30 часа.

Ангажимент по защитата на спортната среща имат частни охранителни компании, чиято задача е да наблюдават за запазване на реда на територията на стадиона по време на срещата. При активността си те ще бъдат подпомагани от полицейски чиновници, които ще се намесват при нужда.

Във връзка със спортното събитие в следобедните часове е допустимо краткотрайно усложнение на придвижването в централната градска част.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР