Столична община и районна администрация „Овча купел“ организира събиране на

...
Столична община и районна администрация „Овча купел“ организира събиране на
Коментари Харесай

Събират стари гуми, за да не се горят

Столична община и районна администрация „ Овча купел “ провежда събиране на остарели гуми от семействата през днешния ден и на следващия ден от 8 до 16 часа, оповестиха от Московска 33.

Целта е гумите да не се изхвърлят безразборни и да не бъдат горени за отопление в гетата, с цел да не се замърсява въздуха.

Трите пункта, на които ще се одобряват гуми, са на ъгъла на бул. „ Президент Линкълн “ № 55 и ул.„ Зеленика “– Автокозметичен център „ Портокал “; автопаркинг на бул. „ Президент Линкълн “ против бл.431 и павилион в „ Овча купел “ 2 на кръстовището на бул. „ Президент Линкълн “ и ул. „ Петър Димков “.

За "Суходол ", "Горна баня ", Мало бучино и остарялата част на Овча купел има мобилен пункт, на телефон 0882 271218 жителите могат да оповестят точния адрес, от който да се вземат гумите.

Преди дни поданици на "Красна поляна " "Разсадника " и "Овча купел " разпространиха във фейсбук фотоси на гъст смог в региона, който съгласно тях се дължи на регулярното горене на гуми, пластмаса и други токсични материали в бедните квартали наоколо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР