Столичанин обвини шофьор в нарушение, извършено на пътя. Мъжът твърди,

...
Столичанин обвини шофьор в нарушение, извършено на пътя. Мъжът твърди,
Коментари Харесай

Столичанин спипа шофьор в абсурдно нарушение СНИМКА

Столичанин упрекна водач в нарушаване, осъществено на пътя. Мъжът твърди, че притежател на бяло комби е направил противоположен завой през пешеходна пътека, а не на отреденото за тази цел кръгово кръстовище.
" И какво като кръговото е на 20 метра, ние ще си врътнем през пешеходната! ", иронизира видяното Александър Д.
 Мъжът не разкрива повече детайлности за обстановката, както и точнато локация на станалото. Потенциалното нарушаване провокира голям брой възмутени мнения.

  " Не е допустимо да има чак такива тарикати... Този да не е с търновска или габровска регистрация? ", чуди се Цветослав С.
  " Учил се от колоездачите ", допуска Владимир Г.  " Колкото повече произшествия дават по малкия екран, толкоз по-зле почват да карат хората. Който желае да се самоубива- има и други способи, не е нужно да страдат и други хора. Не го поисквам на никого, несъмнено, само че хайде да се стегнем! ", заключава Михаела С.

" Самосъзнание! Няма кой да поправи нещо, развалено в първите седем години от съществуването ", написа различен жител.  " Колко газ е икономисал ", чуди се Мирослав М.
 Припомняме, че на 28 май се организира следващ народен митинг против войната по пътищата в 20 обитаеми места из цялата страна.  Като към този момент близо месец хората стачкуват поради случаите по пътищата и почитат паметта на починалите в нощта против 8 май Ани и Явор. Младежите бяха пометени от лека кола на столичния бул. " Сливница ", а за гибелта им е арестуван 18-годишен водач.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР