Столичани ще могат да ползват Зелен билет в градския транспорт.

...
Столичани ще могат да ползват Зелен билет в градския транспорт.
Коментари Харесай

Зелен билет за градския транспорт в София заради мръсния въздух

Столичани ще могат да употребяват " Зелен билет " в градския превоз. Еднодневната абонаментна карта е на стойност 1 лев за всички линии на територията на Столична община. Мярката е поради високите равнища на фини прахови частици.
Проверки за нелегално изгаряне на боклуци през миналата нощ Служители на Столичната община и служители на реда бяха на ревизия в квартал „ Факултета ” и в региона на някогашните Виетнамски общежития
Превозният документ може да бъде закупен от пунктовете на Център за градска подвижност, касите на столичното метро, от водачите на транспортните средства на градския превоз и посредством мобилното приложение.

С цел стимулиране потреблението на публичен превоз, Столична община разкрива краткотрайни буферни паркинги в най-дясната пътна лента по съществени входни булеварди на столицата.

По рекомендация на пулмолозите се приканват хора с хронични респираторни и сърдечно-съдови болести да заобикалят нескончаем престой на открито, а шефовете на учебни заведения и детски градини да не организират занятия навън.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР