Столичани предпочитат да прекарат почивката си на българското Черноморие, предаде

...
Столичани предпочитат да прекарат почивката си на българското Черноморие, предаде
Коментари Харесай

Въпреки притесненията от замърсяване, столичани предпочитат родното море

Столичани избират да прекарат почивката си на българското Черноморие, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Репортер на БГНЕС попита преминаващите хора по столичния бул. „ Витоша “ ходили ли са на море тази година и къде избират да прекарат почивката си – на родното море или в чужбина. Ето и какво дадоха отговор те.

Силвия Бояджиева съобщи, че не счита да върви на море тази година, тъй като не обича морето. „ Ще отивам на планина “, показа тя.


Наталия пък е ходила за два дни на море в Гърция. „ Предпочитам, обаче, нашето Черноморие “, сподели дамата и уточни, че от години единствено за това се приказва, че водата е нечиста, както и че е доста скъпо, че обслужването е от неучтиви хора. Според нея би трябвало да се научим не да печелим, а да бъдем благи с хората, с цел да имат хората предпочитание да вървят на българското Черноморие.

На море в Гърция е ходила и Радослава Топалова. На въпроса за какво избира да прекара почивката си в Гърция, а не на българското Черноморие, тя отговори: „ Заради чистата вода, по-доброто обслужване и изобилието на риба. “


Жената означи, че след две седмици отново ще върви на море – отново в Гърция.

Маргарита към момента не ходила на море. „ Ще вървим занапред през септември “, сподели тя и уточни, че ще върви на родното море, тъй като е с малко дете и за първа година избира да отиде на несъмнено място, на което е летувала и предишни години.


Жената показа, че я тормози, че се приказва, че българското Черноморие е нечисто, само че по тази причина избират плажове, които са по-чисти и от които са останали с положителни усещания. За тазгодишната си отмора Маргарита ще отиде със фамилията си на Арапя.

Както всяка година и това лято Ваня Добринова е ходила на море със фамилията си. „ На българското и този път. Няма да му изневерим. Така сме привикнали, от години там си вървим, Несебър ни е обичан “, акцентира дамата и добави, че не мисли, че водата е нечиста.


„ Това са клюки, които всяка година се пускат. Слушали сме ги, нямаме терзания от тази позиция “, сподели още тя./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР