Столичани настояват Общината да сложи камери на улиците, с които

...
Столичани настояват Общината да сложи камери на улиците, с които
Коментари Харесай

Столичани настояват Общината да следи за вандалски прояви над автомобили



Столичани упорстват Общината да постави камери на улиците, с които да следи за вандалски прояви над колите им , заяви Нова телевизия.

Причината за това са зачестили случаи на нарязани гуми и счупени стъкла на леките коли на над 20 души в центъра на София. Според пострадалите от Столична община не са подхванали съответни ограничения, заради което те подават групова тъжба. В нощта на 12-и против 13-и декември притежатели на повече от 10 автомобила осъмнаха с нарязани гуми. Същата орис последвала и живеещи в региона на " Женския пазар ".

Броят на нарязаните гуми на всяка кола е друг - сред 1 и 3. Потърпевшите се надяват най-малко част от вредите да бъдат изплатени.

Нина Кокалчева от Асоциацията на българските застрахователи посочи, че когато при предявяване на рекламация за обезщетение, пострадалите би трябвало да имат документ от полицията, че това събитие се е случило . Той бил задоволителен, с цел да почете застрахователят тяхната рекламация.

" Иск може да се заведе единствено по застраховката " Каско ", до момента в който " Гражданска отговорност " не покрива подобен жанр вреди. Тя е със напълно друга цел ", добави специалистът.

В същото време от Столична дирекция на вътрешните работи към този момент са задържали обвинен за систематичното рязане на автомобилни гуми. Обвиняемият е 28-годишен криминално-проявен мъж.
 Задържаха жена, нарязала гуми на автомобил в Кюстендил
Задържаха жена, нарязала гуми на автомобил в Кюстендил

Повредени са порти и джанти на колата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР