Стивън Джерард със сигурност ще остане завинаги в историята на

...
Стивън Джерард със сигурност ще остане завинаги в историята на
Коментари Харесай

Храната, която Стивън Джерард забрани на играчите си

Стивън Джерард сигурно ще остане вечно в историята на Ливърпул и британския футбол. Не са доста играчите като него, които могат да се похвалят, че са уважавани от почитателите на всички тимове.
 Шави, Барселона и новите правила, които вкара за играчите и личния състав
Новите стоманени правила на Шави

Треньорът на Барселона стартира с обсег

Кариерата на Джерард на терена може и да завърши преди няколко години (пет, в случай че би трябвало да бъдем точни), само че Стиви Джи, както бе прочут, реши да не се отдалечава от футбола.

Две години след постави завършек на кариерата си, футболистът реши да се хвърли в ново начинание и стана треньор на Глазгоу Рейнджърс, където за към три години остави доста положителни усещания от работата си.

И по този начин Астън Вила взеха решение, че точно той ще е най-точният човек за поста на управител в клуба. И с идването му в Англия пристигнаха някои нови правила, с които футболистите да се преценяват.

Едно то тях е, че на играчите им е неразрешено да употребяват... кетчуп. Според него те би трябвало да мислят в вероятност и да се стремят да бъдат по-добри. Нещо, което явно е директно обвързвано с метода на хранене.

Самият той удостовери, че кетчупът е неразрешен на футболистите на Вила в изявление преди първия му мач отпред на тима. Който в последна сметка беше извоюван от Астън Вила. Носят се клюки, че новият управител на Тотнъм - Антонио Конте, също е забранил кетчупа на футболистите си, написа Goal.com.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР