Стилните еспадрили са чудесната лятна обувка! Вечен синоним на лятото,

...
Стилните еспадрили са чудесната лятна обувка! Вечен синоним на лятото,
Коментари Харесай

В града се носят еспадрили

Стилните еспадрили са чудесната лятна обувка! Вечен синоним на лятото, те оцеляват без значение от трендовете, трансформирайки се в незаместим аксесоар, който би трябвало да има всяка жена. Тези обувки изминаха дълъг път даже се трансфораха в основата, върху която най-големите фешън къщи опитват и се забавляват. Като даже можем да кажем, че отхвърлят личните си стилистични кодове. Като се има поради тяхната еластичност и безконечна хармония, за какво да ги носите единствено няколко седмици в годината?

 Историята зад една велика класика

Снимка: Pexels.com

Присъстващи в дрешниците на дамите по целия свят, не всеки знае, че еспадрилите са основани като обувки за испанските селяни и моряци. Подметката им ги трансформира в извънредно семпла обувка, само че не по-малко комфортна и универсална от останалите. Те дължат триумфа си на Грейс Кели, която в никакъв случай не се разделяше с тях по време на пътуванията си. Дори Сен Лоран усетиха техния капацитет и реализираха съдействие с известната марка Canstaner, с цел да ги покажат за първи път на стилния подиум.

Пенелопе Крус и Гуинет Полтроу направиха емблематично показване на еспадрилите в интернационалното кино!

Моделите на лято 2022

Голямата вест при еспадрилите за 2022г. е, че марките и потребителите към този момент не ги възприемат единствено като плажни обувки. Поради тази причина сезонните модели се отличават с изобретателни елементи и голяма доза жанр. Те варират от по-класически ниски модели, като тези в бежаво на Прада, до по-сложните, като тези на Мисони с кръстосани връзки както в горната част, по този начин и на глезена. Марки като Гучи и Валентино се възползват от модели с лого и шипове, с цел да сведат естетиката си до по-впечатляващ дизайн.

 Моделите на лято 2022

Снимка: Pexels.com

С еспадрили в града

Съчетанието на еспадрили с бохо изискан, дантелени и развяващи се рокли постоянно е сигурен метод за триумф. Но с цел да излезем от еднообразните рамки и да се възползваме уместно от тези обувки за повече от две седмици в годината, съществуват няколко правила. За офиса е уместно да комбинираме с ленени панталони, тениски и блейзъри. За по-елегантните обеди и вечери се съчетават със сатенени рокли, необятни панталони или обемни мини рокли.

Кейт Мидълтън не стопира да носи обичаните си еспадрили

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР