Стилиян Петров взе отношение относно преместването на мача на националния

...
Стилиян Петров взе отношение относно преместването на мача на националния
Коментари Харесай

Стенли към шайката в БФС: Времето ви изтече!

Стилиян Петров взе отношение по отношение на преместването на мача на националния тим на България против Унгария от София в Пловдив и това, че дуелът ще се организира без аудитория.

Ето какво написа Стенли:

Примерно!

Безстопанствеността и безотговорното отношение към българския футбол и българските почитатели, ще бъде преследвано и осъдено!

Страхът от неуспех, е постоянно срещан отговор измежду нас, хората и е надълбоко затвърден в нашата вродена човешка природа.

Един от факторите, способствуващ за страха от неуспех, е възприемането на неуспеха като непрекъснато положение. БФС, е в това положение и мрачни достижения, от доста дълги години. Така че, когато са изправени пред неуспех и всички споделят на някого да се отдръпна, това единствено ускорява страха и безпокойството им.

В едно леко умозаключение - Господа отличници! Примерно, страхът от неуспех е комплицирана страст - тя се повлиява от психически и публични фактори.

Провалът на тези сладури, се преглежда като персонално отражение на тяхната стойност и чест като ръководители. Това, обикновено води до отрицателни последствия, карайки хората да се опасяват от наказание, отменяне и пропуснати благоприятни условия.

Пропуснати благоприятни условия, да работите ЗА българския футбол, Господа отличници! С взетото от вас решение - което се очакваше, само че просто изчаквахме да покажете на българската общност какво представлявате - в този момент към този момент, ще изпитате любовта на всички милеещи за футбола хора. Защото ние не сме подвластни, давали обещания или играещи във вашите схеми. Ние търсим отговорност! Отговорност, когато националния тим играе, стадионите да са цялостни с почитатели, милеещи да поддържат Българи Юнаци!

Времето ви изтече! Подкрепям, всички законни дейности на почитателите, като правото на свободно изложение посредством митинг. Спортът е за почитателите и без тях, всичко се обезмисля!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР