Стилиян Петров изрази задоволство, че участва в благотворителния Мач на

...
Стилиян Петров изрази задоволство, че участва в благотворителния Мач на
Коментари Харесай

Мач на надеждата! Стилиян Петров направи признание за Стоичков

Стилиян Петров изрази удовлетворение, че взе участие в благотворителния „ Мач на вярата “, който стартира на Националния стадион „ Васил Левски “.

На трибуните участват над 20 хиляди фенове.
-->
С приходите от продадени билети ще бъдат подкрепени хора, които се борят с онкологични болести.

В 5-ата минута срещата бе прекратена, с цел да могат играчи и фенове да изразят своята поддръжка към героя ни от Съединени американски щати 94 Петър Хубчев, който се бори с подла болест.

Уникална идея, аз съм минал през всичко това, през тези компликации. Знаем какъв брой значима е тази идея, какво значи този ден, довечера за всички нас. И най-много, че всички хора, които са тук, с всички звезди, които са на терена, да създадем един театър, сподели за бТВ Стилиян.

Преди 11 години нямах визия дали ще мога повече да играя пред българска аудитория, дали ще мога да играя футбол. 11 години по-късно имам тази опция пред българската аудитория. С моите другари, почитатели, тези, които съм ги радвал и тези, които са ме подкрепяли, добави огромният състезател.

Първо ще стартира мача в състава на интернационалните звезди, а по-късно ще мина в тима на България, тъй като другояче трябваше да се скараме за капитанската лента с Ицо, посочи с усмивка Стилиян Петров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР