Стилиян Петров е всеобщ любимец на феновете и футболните хора

...
Стилиян Петров е всеобщ любимец на феновете и футболните хора
Коментари Харесай

Такава ли ще е промяната, г-н Петров?!

Стилиян Петров е повсеместен любим на почитателите и футболните хора в България. В частност и мой любим. Радвахме се на триумфите му по терените в Шотландия и Англия. Плакахме с него, когато откриха тежката му болест. Благодарихме на Бог, че съумя да завоюва най-важния мач в своя живот. Да е жив и здрав още дълги години. Аплодираме и това, което прави фондацията му. Респект!

Преди време футболистът Стилиян Петров влезе в спор с легендата Христо Стоичков. Тогава Камата беше треньор на националния ни тим. Стилиян се отхвърли от представителния ни отбор. Имаше и спор с публицисти. Заради това столичен състезателен ежедневник реши да не изписва името му. Там той фигурираше като... Капитана.

Не, няма да последваме този образец и да го изписваме Вицето, в случай че Димитър Бербатов завоюва борбата за президент на БФС. Въпреки, че сме огорчени от отношението на Стилиян Петров към първия български състезателен уебсайт - ТОПСПОРТ .

Защо?

Още преди седмици поканихме легендата на футбола ни да бъде посетител в нашия подкаст " Без запаси ". Той одобри на момента и с наслада. Поне по този начин личеше от кореспонденцията ни. За да дойдат последните два дни, в които господин Петров... се скри. Не отговаряше на позвъняванията ни и на известията дали ангажимента остава. Предполагаме какъв брой е ангажиран в дните преди Конгреса, само че едно " Да " или " Не " няма да отнеме доста от скъпото му време. Така се прави в " белите " страни, където вдигаше на крайници публиката с осъществяванията си на терена. Е, в тази ситуация не го направи. И за нас това е липса на почитание към водеща спортна медия и хората, които работят за нея. Нещо, което не сме заслужили тъкмо от Стилиян Петров.

Изразявам персоналната си позиция като основен редактор на ТОПСПОРТ .

Такава ли ще е " смяната ", господин Петров? Надявам се той и останалите от екипа на Бербатов да спазят обещанията си към почитателите и футболната общност, АКО завоюват. Което е надалеч по-важно от едно заричане към нас. За страдание, персонално на мен стартират да ми припомнят на Борислав Михайлов при започване на дългия му път като властник на футбола ни. Дано не съм прав.

Успех, господин Стилиян Петров! И овации към Вас поради първия абзац на този текст.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР