Стилиян Колев е един от най-перспективните играчи на клуб „Сливен

...
Стилиян Колев е един от най-перспективните играчи на клуб „Сливен
Коментари Харесай

Стилиян има нужда от нашата помощ в борбата с рядко заболяване

Стилиян Колев е един от най-перспективните играчи на клуб „ Сливен Баскет “, определен в идеалната петица на Държавното състезание по баскетбол във Варна за 2017 година.
Няколко месеца след този триумф обаче се оказа, че Стилиян страда от рядко онкологично заболяване - Синовиален сарком. Момчето претърпя интервенция на дясна подбедрица, при която е отстранено туморно образувание с величина към 5 см, описват околните му.
Предположенията бяха за доброкачествено образувание, само че след направена хистология, 42 дни по-късно се откри напълно другата и непредвидена диагноза.
Стилиян отпътува незабавно в Турция за спомагателни проучвания. " Лечението, което предложиха в болница „ Лив Хоспитал “ в Истанбул, е със поръчка за цялостно изцеление на сина ни. След извършена интервенция и 6 курса на химиотерапия, нещата изглеждаха добре. Но при контролно проучване, извършено през юни 2018, беше намерено ново образувание на крайници, последвано от още три нови ", споделят родителите на Стилиян.
Сумата, платена за интервенцията, е 15 500 евро. Тестовете, които се вършат върху взетия материал, са на стойност 1500 евро.
" Борбата продължава и имаме потребност от средства за идващите интервенции и последващите лечения. Имаме оферта за последваща намеса, която е на стойност 18 000 щатски $ ", прецизират роднините на Стилиян, които се обръщат към всички хора с молба за помощ.
Повече информация за това по какъв начин може да помогнете, ще откриете тук .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР