Стилът, особено кралският, е вечен. Кейт Мидълтън продължи традицията и

...
Стилът, особено кралският, е вечен. Кейт Мидълтън продължи традицията и
Коментари Харесай

Три поколения кралски особи: Бременната Кейт взе назаем огърлицата на Кралицата, веднъж носена и от Лейди Ди

Стилът, изключително кралският, е безконечен.

Кейт Мидълтън продължи традицията и в понеделник вечер се появи с огърлица от перли, която принадлежи в сбирката на Кралица Елизабет II. Да, тъкмо по този начин - това беше същото украшение, което починалата ѝ свекърва Принцеса Даяна е носила един път.

Бременната херцогиня, която чака своето трето дете напролет на 2018-та, беше снимана да идва на формалното събитие по случай 70-годишнината на Кралица Елизабет и Принц Филип. Тя беше съпроводена от Уилям и Хари.

Четирипластовата огърлица от перли с централна диамантена диаграма, носена от кралицата през 80-те и 90-те, е особено направена от култивирани перли, подарени ѝ от японското държавно управление.

Принцеса Даяна взе назаем бижуто, с цел да го носи по време на държавен прием за Холандия през 1982.

Всъщност огърлицата не е единственият аксесоар, който е предаден от остарели към млади в кралското семейство,

В понеделник Кейт носеше и диамантените обеци, които са били брачен подарък на Даяна и защитавани в нейната частна сбирка.

Докато бижутата на Кейт са заемани, то роклята ѝ е още веднъж "рециклирана " от минали събития. В интерес на истината тази рокля е носена и от приятелката на Хари - Меган Маркъл.

Херцогинята избра обичаната си черна дантелена рокля Diane von Furstenberg Zarita, която носи по-рано този месец по време на церемония в Кенсингтън палас. Тази рокля е била очевидец и на бременността ѝ с Шарлот през ноември 2014.

Още забавни кралски вести:
20 години без Даяна: принцесата, която просто копнееше за благополучие 20 доказателства, че Кейт Мидълтън подражава на стила на принцеса Даяна Кейт Мидълтън постави обичаната тиара на принцеса Даяна Как да се обличаш като Кейт Мидълтън, само че за по-малко пари? Специалната връзка сред Кейт Мидълтън и принц Хари Щампи и пайети: Как се обличаше Кейт Мидълтън преди да стане херцогиня Тайно писмо разкрива реакцията на кралица Елизабет след гибелта на Даяна
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР