Стига вече круши, ябълки и триъгълници - отдавна знаем, че

...
Стига вече круши, ябълки и триъгълници - отдавна знаем, че
Коментари Харесай

Oпределете типа на тялото си със системата на Киби, която ще промени стила ви завинаги

Стига към този момент круши, ябълки и триъгълници - от дълго време знаем, че женското тяло не може да се наблъска в тези категории.

Предлагаме ви нова доктрина, която трансформира животи всеки ден, а точно типовата система на Киби, която ще обсъдим през днешния ден.

Типовете на тялото на Киби съставляват набор от 13 стилови вида , учредени на физически характерности (и личностна същност). Системата е въведена от Дейвид Киби през 80-те години на предишния век.
За разлика от обичайна доктрина за формата на тялото, която се концентрира върху постигането на баланс и симетричност, архетиповете на Киби са по-скоро в сходство с теорията за стиловите същности.

 дами iStock

Тази доктрина има за цел да сътвори повсеместен съразмерен стилов облик на индивида, а не да се концентрират върху стилизирането на обособените елементи на тялото.

Ин и Ян

Принципът на Ин и Ян се състои в това, че всичко съществува в неразделни и спорни противоположности, да вземем за пример жена-мъж, мрачно - ярко и старо-младо. Ин се смята за женска сила, а ян - за мъжка сила.

Това обаче не би трябвало да се бърка с женствеността и мъжествеността като такива. Силно повлияното от ян тяло не значи, че изглеждате като мъж.

Ин [женска енергия] : Извити линии, заоблени ръбове, плавни силуети, фигури вид песъчлив часовник, прилепнали талии, заоблени форми, вихри, извивки, кръгове

Ян [Мъжка енергия] : Силни отвесни линии, остри ръбове, твърди, гладки силуети, издължени очертания, геометрични форми, правоъгълници, триъгълници.

Ако едно тяло се състои от композиция от физически характерности, които са очебийно ин или очебийно ян, това ще докара до противоположен или разбъркан вид тяло, които множеството дами имат. И въпреки всичко никой не е 100% едното или другото.

5-те фамилии на видовете

Въпреки че съществуват общо 13 вида тяло, има пет типови фамилии : Драматичен, Класически, Натурален, Романтичен и Гамин*. Това са чистите видове. Останалите 8 вида тела са комбинация от тези чисти видове и тъкмо тук нещата могат да се объркат. Затова е добре да преглеждаме тази система като набор.

 киби iStock

Обърнете внимание, че Киби прави разлика сред костната конструкция на тялото, плътта на тялото и чертите на лицето (лицеви кости + лицева плът). И трите елементи на тялото ви могат да имат друг баланс сред ин и ян. Но това, което прави чистите видове чисти, е, че и трите сектора на тялото им имат идентичен баланс ин/ян.

Сега, когато знаете основата на групирането на Киби, което е по-скоро набор, в сравнение с тесни категории, продължете към галерията, с цел да разберете какъв е вашият вид тяло.
 Какъв вид тяло имаш съгласно системата на Киби  Какъв вид тяло имаш съгласно системата на Киби  Какъв вид тяло имаш съгласно системата на Киби  Какъв вид тяло имаш съгласно системата на Киби
* Четейки галерията, приемайте термини като „ трагичен “, „ необятен “, „ компактен “, „ огромен “ неутрално. Киби видовете в никакъв случай не съпоставят хората един с различен, всичко е относимо единствено до тялото на дадения човек и се съпоставят единствено пропорциите на самостоятелния човек.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР