Стига сме правили селекции, време е да направим отбор. Това

...
Стига сме правили селекции, време е да направим отбор. Това
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Стига сме правили селекции, време е да изградим отбор

Стига сме правили селекции, време е да създадем тим. Това съобщи новият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов при заминаването на " алените " за реванша от Лигата на конференциите против " Лиепая ".

Той ще се опита да построи боеспособен тим до две години.

Екзекуторът на " Ливърпул " уточни, че е получил цялостна поддръжка от притежателя Гриша Ганчев и оперативния шеф Данаил Ганчев.

" Виждате каква внезапна смяна се прави в ЦСКА във всяко отношение - както в управлението, по този начин и в спортно-техническия щаб. Надявам се това да бъде за положително и от тук нататък не да вършим селекции всеки трансферен прозорец. Стига сме правили селекции, време е да създадем тим. И това е концепцията. В лицето на Гриша Ганчев управлението се оправи извънредно сполучливо с всички финансови проблеми на клуба, клубът е изчистен и няма отговорности. Така че от тук нататък ще стартираме да градим тим, който в тези две години да бъде задоволително боеспособен на всички фронтове, на които ЦСКА е привикнал да взе участие - както в шампионата и за Купата на България, по този начин и в евротурнирите ", сподели Младенов.

" Надявам се и тук да реализира непоклатимост в лицето на притежателя и на индивида, който де факто в този момент е оперативният шеф Дани Ганчев. Имам нужната поддръжка, даден ми е цялостен картбланш, тъй че в това отношение съм изцяло спокоен. Надявам се с това управление да работим като пестник, да създадем отличен колектив сред чужденци и българи - аз в никакъв случай не съм правил разлика ", сподели Младенов.

Новият треньор съобщи, че се надява скоро да организира диалог с Любо Пенев за отбора. " Не можахме да се забележим с него. Очаквах да пристигна да си вземе сбогом с тима, може би идната седмица ще го направи. И тогава ще поговорим. Ние сме хора, които се почитаме и когато имаме потребност от поддръжка, си оказваме помощ взаимно ". Младенов сподели, че всичко към треньорския пост в ЦСКА се е решило след мача с ЦСКА 1948 и избра да не приказва за това дали промяната е била авансово готова.

Относно грозните подиуми след първата среща с " Лиепая ", когато почитателите пробиха кордона от служители на реда и нападнаха Стойчо Стоилов, Младенов съобщи, че се надява сходно нещо в никакъв случай повече да не се случва в ЦСКА.

Преди седмица на " Българска войска " двата отбора приключиха 0:0. Няколко дни по-късно ЦСКА победи ЦСКА 1948, само че все пак няколко часа по-късно Любослав Пенев бе уволнен. Мястото му бе заето от Младенов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР