Стейси Соломон предизвика спекулации, че е напуснала Loose Women -

...
Стейси Соломон предизвика спекулации, че е напуснала Loose Women -
Коментари Харесай

Стейси Соломон предизвика слухове, че напуска ITV Loose Women, тъй като феновете забелязаха пренебрежение

Стейси Соломон провокира спекулации, че е напуснала Loose Women - единствено седмици откакто се причисли още веднъж към колежките си след отпуска си по майчинство.

Майката на пет деца, 34, се появи в дневното телевизионно шоу по-рано тази седмица, като сподели на почитателите, че има единствено " още един ден " работа преди празничния интервал. След това нейните другари от шоуто се насочиха напряко към коледното си празненство - което беше разпръснато из всички обществени медии, само че почитателите с зорки очи видяха, че Стейси не се причисли към тях.

Други звезди явно бяха в положително въодушевление в това число Бренда Едуардс, Денис Уелч, Кристин Лампард, Линда Робсън, Кейти Пайпър и Джуди Лав. Към оживената тайфа се причислиха Кей Адамс, Джейн Мур и Кейти Пайпър.

Единственият различен участник, който беше заставен да се отдръпна, беше Оливия Атууд, която неотдавна се причисли към шоуто след неприятно на тип пострадване на окото. Оливия сподели: „ Трябваше да отида на коледния обяд на Loose Women,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР