Стела Алексиева, майката, обвинена в малтретиране на 5-годишния си син

...
Стела Алексиева, майката, обвинена в малтретиране на 5-годишния си син
Коментари Харесай

Съдът в Пловдив отказа майката на малтретираното 5-годишно момченце да бъде задържана отново

Стела Алексиева, майката, упрекната в малтретиране на 5-годишния си наследник дружно с приятеля си , остава на независимост.



Това реши съдът в Пловдив макар настояването на прокуратурата тя да получи мярка за неотклонение задържане под стража. Пастрокът на детето обаче остава зад решетките . Той също е упрекнат в нанасяне на телесни повреди на момченцето.
 Пловдив измъчвано дете Българска телеграфна агенция

В правосъдната зала стана ясно, че прокуратурата ще повдигне нови обвинявания на мъжа за владеене на опиати . Обвинението има данни, че мъжът е малтретирал и родната си щерка . " Това дело е като кутията на Пандора - където и да бръкнеш, ще излязат нови закононарушения ", сподели в залата прокурор Костадин Паскалев.
 
 Пловдив измъчвано дете Българска телеграфна агенция

Петър Чернев и Стела Алексиева са упрекнати за причиняване на междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение по отношение на малолетно лице, като действието е осъществено с особена свирепост. Двамата се упрекват взаимно за осъщественото действие. Все още не е подготвена съдебно-медицинската експертиза на детето, което претърпя интервенция.
 
 Пловдив измъчвано дете Българска телеграфна агенция

Преди дни стана ясно, че детето е било обезобразено и е жертва на домашно принуждение . На места косата на момченцето е горена и липсва част от кожата на главата му . От прокуратурата в града оповестиха, че неговият пастрок неведнъж е малтретирал детето физически и вербално . В петък вечерта Районният съд в Пловдив освободи майката с мярка „ подписка “. Биологичният татко е бил в чужбина по време на насилието, само че към този момент е у нас. 

Екип от хирурзи на УМБАЛ " Свети Георги " са направила пластика на главата , където момчето е имало огромна рана. Присъдена му  е изчезнала кожа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР