Стефка Костадинова е неузнаваема след поредното посещение при пластичния хирург,

...
Стефка Костадинова е неузнаваема след поредното посещение при пластичния хирург,
Коментари Харесай

Стефка Костадинова жертва на калпав пластичен хирург

Стефка Костадинова е неузнаваема след следващото посещаване при пластичния хирург, видя HotArena .

Шефката на Олимпийския комитет смая присъстващите с визия на церемонията " Спортист на годината ". На фотосите се вижда, че лицето й е неестествено увиснало от филърите и ботокса , а очите й едвам стоят отворени поради многото интервенции за покачване на клепачите. 

" Не можах да я позная! Какво е направила с лицето си? Стои замръзнало ", разясняват изявени родни спортни митове. Близки до суетната Костадинова разкриват, че тя се е пристрастила към пластиките. Нейни подчинени в Олимпийския комитет разкриват, че тя през 2-3 седмици посещава козметични салони в търсене на безконечна младост.

Въпреки, че към този момент е на 53, Стефка не мисли да се предава пред старостта. Отдавна лицето й няма нищо общо с визията й от преди години, която я класираше измежду най-привлекателните спортистки. 

Сега е единствено ботокс и хиалурон, скулите й са като на китайка, а носът й едвам се вижда

Вманиачаването й по пластиките стартира още през 2005, когато махна непокътнатата си марка - бенката на бузата, и си направи лифтинг. От тогава Костадинова е лягала под ножа най-малко 5-6 пъти. А повода е желанието й да наподобява добре за втория си брачен партньор - предприемача Николай Попвасилев, предават от Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР