Стефанос Циципас отпадна още в първия кръг на US Open

...
Стефанос Циципас отпадна още в първия кръг на US Open
Коментари Харесай

Циципас абдикира от всички социални мрежи

Стефанос Циципас отпадна още в първия кръг на US Open и това го стимулира да вземе бързи ограничения след края на шампионата в Ню Йорк. Четвъртото му следващо проваляне докара до заличаване на всички негови профили в обществените мрежи, като по този метод международния №7 се надява да успее да се концентрира върху по-важните неща в живота и да се отдаде повече на кариерата си. Още с навлизането си в Тура младият грък притегли внимание с интензивността си във Фейсбук, Twitter, Instagram и Youtube, където започва личен влог. Разочароващите резултати обаче го принудиха да се лиши от тази страна от живота си:
I am out, might see you again in a month or a year. Adios muchachos! #SocialMediaDetox
— Stefanos Tsitsipas (@StefTsitsipas) September 7, 2019 „ Вярвам, че това ще ми помогне доста от психическа позиция и ще понижи нещата, които ме разсейват. “ Именно с видео в Twitter той разгласи решението си, изтривайки обществено всички приложения, свързващи телефона му със обществените мрежи. Същевременно той прибави и други плюсове, които се надява да реализира по-късно свое деяние:
„ Причината да върша това е да се освежа, да се приближа до хората, които имат значение за мен, а не върху такива, които не познава и с които действително нямам общо. Така ще имам повече време за тези, които обичам и за които ме е грижа. Това е нещо, за което не мисля, че ще скърбя. Нещо като филтриране, сигурен съм, че ще ме накара да се усещам по-добре – ще бъда сюрпризиран, в случай че това не се случи.
Следващият шампионат в програмата на Циципас е Laver Cup, който започва на 20 септември. TennisKafe.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР