Стефани Уоринг беше забелязана да снима някои от последните си

...
Стефани Уоринг беше забелязана да снима някои от последните си
Коментари Харесай

E4 Hollyoaks Стефани Уоринг снима финални сцени, след като беше оставена „разстроена“ от брадва

Стефани Уоринг беше видяна да снима някои от последните си подиуми за Hollyoaks, откакто разкри, че е получила удар от шефове след 28 години в сапун.

46-годишната актриса остана потресена от новината, че героинята й Синди Кънингам е измежду тези, които са били унищожени като част от големите понижения на сапун E4. По-рано тази година беше оповестено, че броят на епизодите ще бъде понижен от пет на единствено три седмично с напускането на доста огромни звезди.

Съкрушената Стефани сподели на почитателите в прочувствено изказване, че „ към момента обработва “ тъжната вест. Дни откакто направи известието, Стефани сподели самоуверено лице, макар че беше разрушено от решението. Тя беше видяна в отмора от фотосите, до момента в който излизаше на чист въздух дружно с колежката си Тамара Уол. Те се любуваха на бърза пауза за пушек, до момента в който снимаха в кметството на Ливърпул.

Тамара също беше отстранена от сапуна през юли 2023 година и призна, че е плакала три дни, когато е получила новината. Въпреки това изг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР