Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени“ (Еко, Стунджи, Иван Лечев и

...
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени“ (Еко, Стунджи, Иван Лечев и
Коментари Харесай

Стефан Вълдобрев и ``Обичайните заподозрени`` с концерт на 28 май в София -

Стефан Вълдобрев и „ Обичайните обвинени “ (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов) са в трескава подготовка за старта на летния сезон навън в София.

Музикантите имат редица концерти из страната, само че първата среща с феновете им в столицата ще се състои на 28 май 2022 година на лятна сцена Арена София в парк Борисова градина.

Концертът ще включва най-известните и познати шлагери на Стефан и компания, както и песни от миналогодишния албум „ Жълт код “. Наскоро бе пуснато и завладяващото видео към песента “Там да сияе то ”. Както всяка изява на петимата музиканти, тази също ще е заредена с доста страсти, песни и танци! Публиката ще има опция да се поддържа с храни и питиета от особено обособените питейни заведения, проведени от домакините от Арена София.

За настроението на публиката преди стъпването на сцената на Стефан и компания ще се погрижи DJ VaGro. Утвърденият български диджей Васко Громков е прочут и като реализатор, стихотворец, артист, промоутър, пиар, радио и ТВ-водещ.

Билетите за концерта на Стефан Вълдобрев и „ Обичайните обвинени “, който се провежда от BGTSC, взаимно с Loud Concerts, са в продажба в мрежата на Eventim () и Билет Бг (Bilet.bg). Цената на билет е 30 лв., а на 28 май ще бъде 35 лв.. Бихме желали да напомним, че в случай че имате закупени билети за отсрочения концерт от 9 септември предходната година, можете да ги употребявате без презаверка за актуалната дата.

На територията на Арена София няма да се позволява внасянето на застрашаващи здравето рискови предмети, в това число и чадъри. Забранено е също по този начин внасянето на фотоапарати със заменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички фенове до 18 години би трябвало да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от компаньон с попълнена декларация, която може да бъде получена и от защитата на входа Арена София или свалена авансово отсам:. Документът би трябвало да бъде запълнен, подписан и показан на входа, като няма потребност да бъде нотариално удостоверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта гратис - с компаньон и попълнена декларация.

Вратите за концерта на Стефан Вълдобрев и „ Обичайните обвинени “ - Иван Лечев, Стунджи Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов - Еко на 28 май отварят в 18 часа!

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР