Стефан Ташев, фейсбукОперация „Изпиране“ на Стефан Янев приключи ли ?

...
Стефан Ташев, фейсбукОперация „Изпиране“ на Стефан Янев приключи ли ?
Коментари Харесай

Операция „Изпиране на Стефан Янев“. Генералът припълзява към лидерското място в партията на Румен Радев


Стефан Ташев, фейсбук

Операция „Изпиране“ на Стефан Янев завърши ли? Очаквайте от на следващия ден към този момент някогашният боен министър във всеки дом от тиливизорите. Минимум една седмица непрекъснато. „Героят“ опълчил се на американци, на Европейски Съюз, поради България. По сюжет. Така лъскаха имиджа на един повехващ воин от „Промяната“. Кирил Петков. Как героично президентът го освободи от поста министър на стопанската система, с цел да го трансформира в министър председател.

Сценаристите са същите и ни оферират същото шоу. „Героят“ Янев припълзява към този момент към лидерското място в проруската партия на Румен Радев. Операция „Изпиране“ се наложи, тъй като определеният в началото за водач на партията на Радев Пеканов се уплашил, настояват осведомени. И се наложи авариен вид с постоянно готовия за всички постове Стефан Янев. „А отборът“ се амортризира за два месеца, идва „Б отборът“ с мениджъри Мая Манолова, Бабикян и Мамикян. Скоро следва влизане в бокса за промяна на целия автомобил. Дупе да ви е крепко.

П.С. Г-жо Дамянова, спрете изявите на жадния за медийна популярност министър-председател. С нелепостите си към този момент влиза в интернационалните вести и то не в добра светлина. Ще ни вкара във война с някой. Ако би трябвало вържете го някъде в Министерски съвет, заключете вратата и хвърлете ключа в перловската река.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР