Стефан МАРКОВ, iNews.bg Новият най-хубав хотел в България бе открит

...
Стефан МАРКОВ, iNews.bg Новият най-хубав хотел в България бе открит
Коментари Харесай

Уникален 5-звезден хотел, претендиращ за №1 в Европа, бе открит в Пловдив

Стефан МАРКОВ, iNews.bg

Новият най-хубав хотел в България бе открит през днешния ден под тепетата. Впечатляващият със симбиоза сред съвременни технологии и исторически препратки The Emporium Plovdiv - MGALLERY отвори порти за туристи и посетители на вековния град. Новото 5-звездно украшение с право претендира за палмата измежду останалите хотели, тъй като е изкусен безусловно във всеки подробност.

Първият премиум бутиков хотел в Пловдив се намира на пъпа на града, съживявайки от пепелта една от най-емблематичните здания от близкото минало - тази на магазин Евмолпия. The Emporium Plovdiv - MGALLERY може да се похвали със завладяваща композиция от изключителни 5-звездни услуги и несравним дизайн измежду забележителни археологически съкровища.



На стилната гала по откриването през днешния ден бяха разкрити детайлности за това по какъв начин е зародила концепцията за The Emporium Plovdiv - MGALLERY , какво е коствало реализирането й и кое ще е определящо за бъдещето развиване като топ дестинация за гостите на един от най-старите градове в Европа.

Реконструкцията на един от знаците на Пловдив - Евмолпия, до преобразяването и възраждането в настоящия му тип, е стартирала през 2018-а година. Инвеститорът - Бойко Качулев, е съумял да реализира неповторимия тип на The Emporium Plovdiv - MGALLERY благодарение на потвърдения бранд МGallery на Accor и чрез екип от най-хубавите дизайнери в света. Всичко е почнало, откакто господин Качулев се е свързал с проектантите на зданието с забавно минало, заобиколено от пулсиращия културен живот на Пловдив. Иде тирада за над 80 архитекти, които са разбулили тайните на постройката.

" Мое верую е това да сътворявам и да надграждам, а не да разрушавам. Много беше елементарно, откакто получих тази емблематична постройка за Пловдив - да я бутна и да подвигна нещо футуристично. Вместо да сторя това - аз заложих на това, което с моя екип умеем най-добре - да надградим и развием, въпреки това да ни коства в пъти повече нерви и средства. Крайният резултат е забележим ", изясни бизнеменът Бойко Качулев в отговор на въпрос от iNews.bg какво му е коствало възраждането на Евмолпия.

Много забавно за The Emporium Plovdiv - MGALLERY е това, че в него всеки един подробност е поръчков и изпълнен особено. " В магазините няма да намерите нищо от нашия хотел, било то мебел, врата, легло, сапунерка или каквото и да е ", безапелационен бе вложителят, а в думите му медията ни се увери персонално след тур из стаите и коридорите.

" Първоначално плануваната цена на The Emporium Plovdiv - MGALLERY се умножи по 2, тъй като всички знаете какво се случи по света - здравна рецесия, която докара до стопански срив и повишаване на всичко. Това обаче въобще не значи, че сме създали и най-малък компромис с използаните материали и осъществяването, дори в противен случай ", гордо разгласи Бойко Качулев и добави, че в интериора на хотела ценителите могат да се насладят на картини от локални художници.

The Emporium Plovdiv - MGALLERY разполаха с 61 стаи, измежду които се открояват президентски и вицепрезидентски апартамент, визията на които е меко казано изумителна. Вплетени са най-модерните софтуерни постижения + дизайна на сестри на международно известното архитектурно студио Sundukovy Sisters. Посетителите на града ще бъдат хипнотизирани от неповторимия дизайн на този хотел, индивидуализираните прекарвания и запаметяващите се ритуали, отдадени на себеопознаве, присъщи за марката MGallery. Интериорът на хотел The Emporium Plovdiv-MGallery припомня на формата на античен Форум – място, където модерността, първокласното обслужване и интелигентните технологии се срещат с достоверните характерности на постройката. Изтънченият разкош на марката MGallery се акцентира от ловко съчетаните в съвременна интерпретация модерни материали, присъщи за постройката детайли и разпознаваеми архитектурни претекстове от древността: недодялан декор комбиниран с кокетни месингови акценти, декоративна арт мазилка, елегантни златни лампи, естествено дърво и нереални картини, изпъкващи в атмосферата на промишлен минимализъм.

The Emporium Plovdiv - MGALLERY впечатлява с новаторски технологии за възстановяване на хотелското преживяване за своите посетители посредством концепцията на " умни стаи " (Smart Rooms), цялостна с благоприятни условия за персонализиране, които разрешават на гостите да ръководят самостоятелни сюжети съгласно настроението си: да контролират светлината в стаята си, да задават атмосферата, да отварят и затварят завесите и да управляват аудио-визуалните функционалности.

The Emporium Plovdiv - MGALLERY предлага уединени релакс и фитнес зони. Гостите могат да се насладят също на новаторски ресторант и на първия в България шампанско & коктейл бар, чиито оферти очароват с неповторими усети и аромати, авторски решения на типичен ястия, многолюден и авангарден интериор, предразполагащ обществени контакти.

" Откриването на този изумителен хотел е началото на едно красиво премеждие за основаване на незабравими моменти за нашите посетители, пътуващи до Пловдив от цялостен ​​свят. С неповторимата атмосфера на бутиковия бранд MGallery, който издига гостоприемството на по-високо равнище, ние насърчаваме всеки посетител, който ни се довери, да се отпусне, да се наслаждения на някои от най-старите златни съкровища в света, открити в района, и да сътвори истории, които остават като спомен вечно ", сподели Павел Панчак, общоприет управител на The Emporium Plovdiv - MGALLERY.

Новият елмаз, който ще краси Пловдив и България, занапред дава поръчка да завоюва с разлика в конкуренциите за най-хубав хотел освен в страната, а и на Балканите. Класацията следва да бъде оповестена скоро, а упоритостите на мениджърите на The Emporium Plovdiv - MGALLERY са бутиковото украшение да е №1 в цяла Европа.

ПОВЕЧЕ СНИМКИ НА The Emporium Plovdiv - MGALLERY ВИЖТЕ
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР