Стефан каза да не го жалим. Самият Стефан каза -

...
Стефан каза да не го жалим. Самият Стефан каза -
Коментари Харесай

Татяна Лолова с покъртителни думи за завещанието на Стефан Данаилов

Стефан сподели да не го жалим. Самият Стефан сподели - не тъжете, претърпял съм живота си оптимално. Както Петър Дънов беше посочен от целия свят, по този начин и Стефан беше посочен да бъде обичан, обожаван. Това призна пред Българска национална телевизия Татяна Лолова.

Тя разкри, че не желае да мисли за него с горест и по тази причина избира да си спомня за хубавите им моменти дружно.

"Той беше доста хубав, доста надарен, доста жизнелюбив, раздаващ се, доста обичащ хората, работата си и той ще е постоянно с тези, които са на тази земя ", разказва го Татяна Лолова.

Ето какво още си спомни тя:

"Има една преживелица в Италия, група актьори пътуват и на потегляне Стефан е с тях и закъснява за самолета. Седи Константин Коцев и вика - това момченце в никакъв случай няма да стане артист, щом по този метод работи. Той в действителност не стана артист, той стана обединител на всички хора. Помня го като 12-годишев дългокрак щурчо, който игра в детски филм.

А по-късно го помня в Народно събрание и се оказа доайен. Има един доста прекрасен празник във Варна. Любовта е полуда. По едно време бяхме в хотел, в който спяха актьорите. Сутрин се усещаше един мири прелестен на банички, кифли и идва от вратата Стефан, хубав, млад и носи в бял плик храна за всички нас. Никога не се е дул какъвто и пост да е заемал.

Той е едно ужасно обаяние. Не мога да кажа, че съм била влюбена в него, тъй като има разлика в годините ни, но все едно. Освен всички качества, той беше определен, посочен да бъде притегателна мощ. Ален Делон е прелестен за Франция, само че Стефан е международно прелестен. На мен ми се случи нещо доста ужасно предходната година в края.

Вторият ми мъж имаше доста качества. Сега синът ми върви след мен и споделя - не искам хората да ти гледат тъжната физиономия, усмивка.

Затова не би трябвало с горест. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР