Става все по-лошо и по-лошо. Не помня такава ситуация, имало

...
Става все по-лошо и по-лошо. Не помня такава ситуация, имало
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Става все по-лошо и по-лошо

" Става все по-лошо и по-лошо. Не помня такава обстановка, имало е, само че не е била толкоз неинтелигентна. Нелицеприятни истории, като това, което някой си купува депутати за 500 000 лева Преди месец, два имаше истории, в които разкарваха хора по съдилищата. Но в случай че режимът е идентичен - следва и това да се ревизира ", сподели президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов в студиото на " Денят ON AIR ".

И добави, че преди 2,3 седмици, когато " ИТН " са правили първия си несполучлив кабинет, е приказвал с хора, които са му споделили, че е оказан напън върху депутатите от Има Такъв Народ.

" Ако тези неща не бъдат известие обществено - то няма никакъв смисъл от приказване. На мен ми споделиха, че са били заплашвани с физическа разпра. Но това са празни приказки, до момента в който не бъдат декларирани обществено ", добави Манолов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него институциите би трябвало да се самосеризат.

" Закъснялото правораздаване е отвод от правораздаване. Може ли да се мотае толкоз време по толкоз елементарен проблем за има ли някой двойно поданство или не. Съединението прави силата - това значи Мизия, Тракия и Македония да се съберат в една страна. Идеал, който е бил заровен след Първата международна война. От Войнишкото въстание до ден сегашен България е в революция. Светът, към който ние принадлежим, се ръководи олигархично, само че се назовава народна власт.

" Това, което се случва, доста наподобява на футбол. Миналата година, когато имаше някакво придвижване, достоверната му част сподели " Ние не желаеме никакви политици, тъй като нашите политици не стават за нищо. " След това обаче, когато отмина всичко, неавтентичната част си преписа някакви заслуги и се нарекоха " партии на митинга ". Голямата победа на неспоменаваното име е да стигматизират едно друго име, трансфорат в универсалното зло, което не е правилно ", добави президентът на КТ " Подкрепа ".

И счита, че в случай че Борисов не беше протегнал ръка на хазарта, щеше да има двама врагове по-малко.

" Има една партия, която играе контра на всичко - най-голямата сега. Всичко се обърка доста. То се случва поради хората, които го вършат. И ще става все по-лошо. Преди години " Право " беше една от най-търсените компетентност и към този момент в тази система има значително хора, които са с купени дипломи. Страх ме е от деня, в който ще стартират да ме лекуват лекари с купени дипломи, разяснява Димитър Манолов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР