Става въпрос за Цветина Данова, по-известна като Warda, която има

...
Става въпрос за Цветина Данова, по-известна като Warda, която има
Коментари Харесай

Жена му е известна тв водеща, но той се прехласна по танцьорка

Става въпрос за Цветина Данова, по-известна като Warda, която има школа и професионална групировка по ориенталски танци и преподава изкуството на близкия Изток у нас и в чужбина

Ориенталска танцьорка е взе мозъка на мъжът на Гала. Стефан дотам се прехласна по бели денс звездата, че сигурно го чакат проблеми с водещата на " На кафе ". Стефан и изкусителната танцьорка се срещнали в неговото предаване по ТВ +, където я поканил да му гостува и да опише повече за този характерен танц. Става въпрос за Цветина Данова, по-известна като Warda, която има школа и професионална групировка по ориенталски танци и преподава изкуството на близкия Изток у нас и в чужбина.

На Стефан очевидно му беше доста забавно да научи повече за същината на ориенталския танц и пожела даже да научи някое и друго придвижване. С огромна точност следеше какво демонстрира Warda и се стараеше да я впечатли с уменията си. От предаването му качиха на стори опита му да танцува и феновете го попиляха, че е цялостно дърво. Цветина пък се закани, че може да го научи да танцува добре, в случай че стартира да посещава школата й и отдели нужното време за танци.

Източник: show.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР