Става въпрос за няколко дела, по които финансовите интереси не

Става въпрос за няколко дела, по които финансовите интереси не ...

Адвокатът от Монтана знае кой е запалил колата му.

Става въпрос за няколко дела, по които финансовите интереси не си струват. Пострадалият адвокат Красимир Босев, чийто автомобил беше взривен вчера в ранните часове на деня в Монтана твърди, че знае кой стои зад поръчката.

Красимир Босев призова пред репортера на Нова телевизия този човек да бъде спрян, тъй като покушенията му ще продължат.

Това е пострадал от дела, които той води, но адвокат Босев убеждава, че сумата, която трябва да се плати по делото изобщо не е голяма. Според адвоката отказа на поръчителя да плати не е заради самата сума, а от инат. Той е отмъстителен и опасен, заяви Красимир Босев и посочи, че очаква да има и друга нападения срещу него. Във всеки случай адвокат Босев заяви, че не се притеснява за своя живот, но е притеснен, тъй като в случая се засягат интересите, но и живота на други хора, въпреки че палежът е извършен аматьорски. Атаките няма да откажат адвоката от практиката му.

Към момента разследването тече, извършват се експертизи. Олег Димитров от окръжната прокуратурата в Монтана заяви, че се разглежда и версията за запалване на автомобила, което да е предизвикало експлозията. Разследващите работят основно по линии към професионалната работа на адвокат Босев. /news.bg

Източник: dnesplus.bg