Става въпрос за няколко дела, по които финансовите интереси не

...
Става въпрос за няколко дела, по които финансовите интереси не
Коментари Харесай

Адвокатът от Монтана знае кой е запалил колата му

Става въпрос за няколко каузи, по които финансовите ползи не си костват. Пострадалият юрист Красимир Босев, чийто автомобил беше взривен през вчерашния ден в ранните часове на деня в Монтана твърди, че знае кой стои зад поръчката.

Красимир Босев прикани пред репортера на Нова телевизия този човек да бъде спрян, защото покушенията му ще продължат.

Това е потърпевш от каузи, които той води, само че юрист Босев убеждава, че сумата, която би трябвало да се заплати по делото въобще не е огромна. Според юриста отхвърли на поръчителя да заплати не е поради самата сума, а от дебелоглав. Той е злопаметен и рисков, съобщи Красимир Босев и уточни, че чака да има и друга набези против него. Във всеки случай юрист Босев съобщи, че не се тормози за своя живот, само че е обезпокоен, защото в тази ситуация се засягат ползите, само че и живота на други хора, макар че палежът е осъществен аматьорски. Атаките няма да откажат юриста от практиката му.

Към момента следствието тече, правят се експертизи. Олег Димитров от окръжната прокуратурата в Монтана съобщи, че се преглежда и версията за запалване на автомобила, което да е провокирало детонацията. Разследващите работят главно по линии към професионалната работа на юрист Босев. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР