Става въпрос за Крум, който се опитва да играе стартегий,

...
Става въпрос за Крум, който се опитва да играе стартегий,
Коментари Харесай

Цяла България намрази този участник от Игри на волята, защото...

Става въпрос за Крум, който се пробва да играе стартегий, само че стана най-недолюбвания участник в шоуто и ще си носи кръста и след привършване на формата

Зрители и почитатели на „ Игри на волята “ са гневни след последния епизод и не стопират да наскърбяват един от участниците. Става въпрос за Крум, който се пробва да играе стартегий, само че стана най-недолюбвания участник в шоуто и ще си носи кръста и след привършване на формата.

Без да се замисля по какъв начин наподобява в профил той изговори куп нелепости и подцени племето си, като еднолично взе решение, което касаеше всички. Показа се като пъзльо и даже конкурентното племе му се изсмя в очите.

След снощния епизод се разпадна племето на „ Амазонките “ и останалите две племена трябваше да си поделят останалите участници от жълтото племе. Крум взе решение при тях да се причислят две дами, като мощните Момчил и Михаил предостъпи на съперниците, написа show.blitz.

Той не пожела да събере Михаил с брат си Радостин. Крум категоринчо отхвърли да има мъже в племето си, защото по-трудно би ги командвал. Вижда се, че неговата коалиция от Цвети и Калоян е дирижирана от него, а те нямат думата за нищо.

Минути след лъчение на епизода обществените мрежи прегряха от отрицателни мнения за Крум, които ще бележат живота му оттук насетне.

„ Толкова просто и злобно момче не бях срещал скоро. Голяма излагация “, „ Това е най-злобният и елементарен състезател. Мисли единствено за себе си, а другите да му правят работата “, „ Крум е най-жалкият нерешителен шушумига “, „ Да направиш избор и всички в племената да избухнат в смях! Срам и срам за Крум “, „ Комплексът на ниския мъж “, са единствено част от хапливите мнения за Крум, само че в обществените мрежи има още хиляди сходни.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР