Става година от войната в Украйна. Оттогава знамето на Украйна

...
Става година от войната в Украйна. Оттогава знамето на Украйна
Коментари Харесай

Борисов: Заради корупция или глупост България обогати посредниците на оръжие за Украйна

Става година от войната в Украйна. Оттогава знамето на Украйна виси в централата ни. Осъждането оказва помощ морално на Украйна, само че ние желаеме да оказваме помощ и на България. Няма да не помни по какъв начин украинският министър се разхождаше безпризорно поради Кирил Петков из коридорите на Народното събрание. Не беше признат нашият закон за предоставяне оръжие на Украйна. Те започнаха друга тактичност, обогатиха медиаторите. Същото направиха с медиаторите на нафтата и бензина, съобщи Бойко Борисов на брифинг в централата на ГЕРБ.

Трябваше да застанем, както Полша. Заради корупция или нелепост с милиарди се обогатяваха едни хора, добави той.

От ГЕРБ се причисляват към апела на " Демократична България " за неотложно унищожаване на паметната плоча от Паметника на руската войска. Стотици хиляди са починали, това е варварска експанзия, не е освободителна война, сподели Борисов.

Катя Захариева е в Киев дружно с политици от 13 страни от Европейския парламент по самодейността Обединена Украйна. Искам да обърна внимание на грозната търговия, която се водеше за сметка на Украйна. Демократична България се сплотиха с Българска социалистическа партия и клекнаха и не престават да се гордеят, че нито един патрон не са изпратили. Но няма героичен, който да каже, че големи количества българско оръжие въпреки всичко са там, сподели още Борисов.

Според Томислав Дончев няма нюанси, когато става дума за война, по тази причина всеки би трябвало да се дефинира. Още преди година с специалисти казахме, че най-големият камшик е инфлацията и тя ще е пречката за приемането на България в еврозоната. Думите ни директно бяха доказани от Валдис Домбровскис, той сподели, че високата инфлация е спънка за приемането ни в еврозоната.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР