Става година от войната в Украйна. Оттогава знамето на Украйна

...
Става година от войната в Украйна. Оттогава знамето на Украйна
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ГЕРБ се присъединява към призива на ДБ за незабавно премахване на паметника на съветската армия

Става година от войната в Украйна. Оттогава знамето на Украйна виси в централата ни. Осъждането оказва помощ морално на Украйна, само че ние желаеме да оказваме помощ и на България. Няма да не помни по какъв начин украинския министър се разхождаше безпризорно поради Кирил Петков из кулуарите на Народното събрание. Не беше признат нашия закон за предоставяне оръжие на Украйна. Те започнаха друга тактичност, обогатиха медиаторите. Същото направиха с медиаторите на нафтата и бензина. Това сподели на брифинг в централата на партията водачът Бойко Борисов.
 
Трябваше да застанем, както Полша. Заради корупция или нелепост с милиарди се обогатяваха едни хора, възмути се той.
 
Лидерът на ГЕРБ съобщи, че ГЕРБ се причисляват към апела на Демократична България за неотложно унищожаване на паметника на руската войска. " Трябва ясно да се определим. Преди една година нещата бяха други. Днес, при тази варварска война, това не може да остане ", обърна се той към общинският консултант в СОС от ГЕРБ Димитър Вучев.
 
Стотици хиляди са починали, това е варварска експанзия, не е освободителна война.Не може в тази експанзия, в това клане ние да заемаме друга позиция, акцентира Борисов.
 
Катя Захариева е сега в Киев, дружно с политици от 13 европейски страни във връзка тази една година война. Това е тъй наречените иницатива " Обединена Украйна ". 
 
Искам да обърна внимание на търговията, която се вършеше през тази една година - грозна. Другите страни изпратиха публично, а в България, с цел да си спасят постовете и креслата     Демократична България клекнаха на Българска социалистическа партия. Няма от тях героичен, който да излезе и да каже: " Да, взехме това решение "! Постчетата им са по-важни, в сравнение с България да стои един до друг с европейските ни сътрудници, добави някогашният министър председател.
 
Според Томислав Дончев няма нюанси, когато става дума за война, по тази причина всеки би трябвало да се дефинира. " Още преди година с специалисти казахме, че най-големият камшик е инфлацията и тя ще е пречката за приемането на България в Еврозоната ", разяснява той.
 
" Думите ни директно бяха доказани от Валдис Домбровскис, той сподели, че високата инфлация е спънка за приемането ни в Еврозоната. Инфлацията елементарно се отпуска, само че мъчно се връща обратно ", съобщи някогашният вицепремиер.
 
 Томислав Дончев на брифинга на ГЕРБ Томислав Дончев на брифинга на ГЕРБ Източник: Скрийншот/Facebook
Това е резултат от авантюристичната политика на държавното управление " Петков ", към този момент се разяснява дата 2025 година, сподели Дончев. Параметрите за бюджет 2023 също са спънка. Ако не се редуцират каквито и да е разноски, това значи 11 милиарда недостиг. Това е недостиг от 6 %, два пъти по-висок от допустимия. Това не са злоради мнения, акцентира Дончев.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР