Статията е част от класацията на Капитал К100: Най-големите компании

...
Статията е част от класацията на Капитал К100: Най-големите компании
Коментари Харесай

"Капитал 100" за 2021: Бизнес в най-динамичните времена

Статията е част от класацията на " Капитал " " К100: Най-големите компании в България ". Достъп до цялостната ранглиста имат читателите с абонамент Капитал PRO. Класацията К100 може да бъде закупена в книжен или в електронен формат.
Глобалният бизнес, затова и българският, работи в извънредно динамични неповторими години. Първо оцеляваше в коронавирус затваряния и транспортни блокади, негативни лихви и потоци от пари, след това внезапното възобновяване докара до дефицити, да вземем за пример на чипове, и повишаване на водните транспорти. От предходната година, само че нахлуването на Русия в Украйна този февруари безусловно взриви пазарите на газ, ток и. Всичко нарастна с великански проценти -,, и така нататък Но скоростните промени не престават и над бъдещето стои сянката на световна криза.

В тези спешни сюжети българският корпоративен свят се оправя добре, а предходната година отлично -, а. Първата половина на 2022 година също бе мощна - износът бумтеше, кредитирането растеше,. Но светът чака превръщане на цикъла.

И в случай че световните трендове единствено могат да се смекчават, вътрешните проблеми са теренът, който може да промени играта.
Реклама
Промяната в ръководството стартира страхливо и адресира единствено няколко зони, като да вземем за пример зависимостта от Русия и изливането на без или при съмнителни състезания. В съдебно-прокурорските глъбини обаче помръдване няма. В резултат за всеки настоящ бизнесмен или обмислящ да пристигна непознат вложител стои рискът собствеността му да бъде атакувана.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР