StartUP Conference 2023: Adventure Into the Uncharted ще се проведе

...
StartUP Conference 2023: Adventure Into the Uncharted ще се проведе
Коментари Харесай

Трима от най-успешните български предприемачи са гост-лекторите на годишната StartUP конференция

StartUP Conference 2023: Adventure Into the Uncharted ще се организира на 29 ноември в 19:30 часа в театъра на Американския университет в Благоевград. StartUP конференцията е годишно събитие, което се организира всяка есен от студентската организация StartUP@Blagoevgrad, която има за цел развиването на предприемаческия дух в Благоевград и страната. Събитието събира на едно място бизнесмени, студенти и запалянковци, които споделят общото предпочитание за развиване в предприемаческата сфера.

Тази година конференцията си слага за цел да запознае всички посетители с някои от най-влиятелните и сполучливи български бизнесмени на Балканите, които ще споделят скъпи препоръки и истории от пъстрия си професионален опит. Лекторите, които ще участват на събитието, са съумели да изиграят основна роля в развиването на стартъп екосистемата в Югоизточна Европа и ще се опитат да предадат своите визии за нейното бъдеще. Сред тях са:

Христо Борисов - съосновател и основен изпълнителен шеф на Payhawk, една от най-бързо разрастващите се европейски финтех компании, която съчетава кредитни карти, заплащания, разноски, ръководство на парични средства и авансово отчитане в едно интегрирано прекарване. През 2022 година Payhawk става първата българска компания, оценена на 1 милиарда $. През миналата година той е притежател на разнообразни награди от известни български медии и организации, измежду които " Мъж на годината ", " Форбс - изпълнителен шеф на годината " и " Основател на годината ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР