Стартирането на нови ремонти във Варна се бави, тъй като

...
Стартирането на нови ремонти във Варна се бави, тъй като
Коментари Харесай

Отлагат ремонти във Варна заради липса на работна ръка

Стартирането на нови поправки във Варна се бави, защото компаниите реализатори нямат ресурса да ги стартират преди завършването на изпълняващите се сега.

Заради неналичието на задоволително работна ръка са отсрочени 15 плана. Сред тях са рехабилитацията на пътя сред кварталите „ Аспарухово ” и „ Галата ”, подмяната на ВиК канализацията на кръстовището до Двете кули и по бул. „ Княз Борис I ” в правата от Траката до курорта „ Св. св. Константин и Елена ”. Тези планове ще започват през есента, заяви кметът на Варна Благомир Коцев.

Много от периодите на ремонтите, които предходната кметска администрация стартира предходната година, към този момент са изтекли. Общината ще подтиква компаниите да ги завършат по-бързо, сподели още Коцев. Той добави, че има и справедливи аргументи за забавянето поради премахване на дефекти и пропуски при проектирането.

Община Варна има подготвеност да асфалтира секторите по „ Христо Смирненски ”, „ Девня ”, „ Прилеп ” и пътя сред Горна и Долна Трака, откакто приключат строителните действия по ВиК плана, стана ясно от думите на Коцев. Той добави, че разчертаването на „ зелената зона ” би трябвало да завърши до края на май или началото на юни.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР