Стартира приемът по уникалната за България магистърска програма - Бизнес

...
Стартира приемът по уникалната за България магистърска програма - Бизнес
Коментари Харесай

ВУЗФ стартира приема по уникална за България магистърска програма


Стартира приемът по неповторимата за България магистърска стратегия - „ Бизнес промяна: киберсигурност и отбрана на персонални данни ". Тя е взаимен план на ВУЗФ и Фондация „ Право и Интернет “*.

Магистърската стратегия е фокусирана върху образуването на познания и пълномощия по отношение на отбраната на персонални данни в организацията, благоприятни условия за потребление на данните като нов запас за бизнес ръководство посредством феномени като profiling, big data, Internet of Things.

Програмата е за съвременни и смели хора, въодушевени от условията и упованията на изменящата се бизнес атмосфера. Това са хората, които ще отговорят на нуждата от цифровизация на бизнес процесите, демонстрирайки знания и адекватност в използването на General Data Protection Regulation (GDPR), който влиза в действие от 25 май 2018 година, Директива 2016/1148 по отношение на ограничения за високо общо равнище на сигурност на мрежите и осведомителните системи (NIS Directive), както и други основни законови промени и нововъдения, разясняват от Висшето образователно заведение.

 Приемът за зимен учебен срок 2017-2018 продължава до 20 октомври 2017 година, само че програмата разрешава и настоящ банкет в хода на академичната година.

***

*Фондация „ Право и Интернет “ (ФПИ) е българска неправителствена организация, понастоящем проучвателен и сплотяващ център на познания в региона на правните проблеми, свързани с потреблението на осведомителните и информационните технологии (ИКТ) в България и Европа. Част от плановете на ФПИ, финансирани от разнообразни стратегии на Европейска комисия, Managing Alternatives For Privacy, Property And Internet Governance (MAPPING), e-MEDIATION: promoting ICT tools to cross-border disputes resolution, Introduction Of The Data Protection Reform To The Judicial System (INFORM), Digital Security for Young Entrepreneurs (DiFens).

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР