Стартъпът за допълнителни придобивки за служители Re:Benefit привлече 1.167 млн.

...
Стартъпът за допълнителни придобивки за служители Re:Benefit привлече 1.167 млн.
Коментари Харесай

Българската компания за служебни придобивки Re:Benefit привлече 1.2 млн. евро

Стартъпът за спомагателни придобивки за чиновници Re:Benefit притегли 1.167 млн. евро в капиталов рунд, воден от българските фондове Vitosha Ventures, NV3 и Impetus Capital. Това е втора инвестиция за младата компания, откакто през юли 2021 година получи 50 хиляди евро от Innovation Capital.

Re:Benefit е софтуерна платформа за ръководство на служебни придобивки, предопределена за бизнес клиенти. " Продуктът ни цели да улесни работодателите при избора и администрирането на най-подходящите спомагателни придобивки за техните чиновници ", споделя Георги Лилянов, съосновател на компанията. В основата на бизнеса са още Георги Георгиев и Милен Манев.

Платформата Re:Benefit предлага услуги за здравно обезпечаване, спортни карти, паркинг и транспортни ваучери, благотворителни действия и други придобивки. Чрез нея чиновниците могат сами да избират и трансформират служебните си придобивки ежемесечно, без присъединяване на работодателите им.
Реклама
" Това, което вършим, е да опростим администрирането на спомагателните преимущества в фирмите. Създаваме еластичност, усъвършенстваме разноските за бизнесите и разрешаваме на чиновниците да получат придобивките, от които се нуждаят ", прибавя Лилянов. По думите му притежателите на фирмите притеглят, задържат и стимулират чиновниците си посредством допустимо максимален избор от гъвкави награди и разнородни пакети от придобивки. " Служителите, на собствен ред, ги избират самостоятелно по отношение на своите потребности, а доставчиците на услуги имат достъп до необятна публика ", споделя още съоснователят. Пари за напредък Vitosha Venture Partners води рунда с 585 хиляди евро, като Impetus Capital влиза с 307 хиляди евро, а NV3 с 275 хиляди евро, с което трите фонда ще придобият 14.8% дял от компанията " РеБенеФит ". С равна благосъстоятелност в сдружението са създателите Милен Манев, Георги Лилянов и Георги Георгиев, като последните вземат участие надлежно през сдруженията " Нат ван лилян " и " Янва и Дисава Капитал ". Средствата от финансовата инжекция ще бъдат вложени в доразвиването на софтуера на Re:Benefit, маркетинг и продажби, както и агресия на интернационалните пазари.

" Целта на компанията е посредством този капиталов рунд да има пълностоен и конкурентен артикул, с който да завладее няколко нови пазара през идващите две години ", разяснява Стоян Негин, сътрудник във Vitosha Venture Partners, който води договорката. " РеБенеФит " е компания, учредена от потвърдил се екип, стъпила върху интернационално потвърден бизнес модел. Въпросът към този момент не е дали е допустимо да стане сполучлива компания, а дали ще успее поредно да превзема непознати пазари ", добавя той. Активен интервал за покупко-продажби По думите на Негин сега Vitosha Venture Partners е в развой на затваряне на към 20 покупко-продажби. " Звучи доста, само че това е мандатът, който целим да осъществим, давайки опция на огромен брой обещаващи бизнесмени да се потвърдят и да напреднат доста ". Предстои фондът да разгласи и 10 нови покупко-продажби с компании в ранен стадий на развиване, определени за акселераторската стратегия на Vitosha. " Готвим също и няколко забавни вложения в новаторски маркетплейс компании в разнородни промишлености ", изяснява Недин.
Свързани публикации Младата компания " Ампеко ", или по какъв начин се пораства с по 400% годишно 11 ноември 2022, 07:15 Eleven Ventures търси компании, в които да влага по 300 хиляди евро 19 октомври 2022, 10:42 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Мери Иванова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР